Frånvaro och ledighet

Sjukanmälan kan ske via föräldrakonto i Skola24 eller på telefonnummer 0515-777 601.

Via telefon blir du guidad genom processen via röstinstruktioner, det enda du behöver ha till hands är ditt/dina barns personnummer.

Du måste sjukanmäla varje dag.

Ingen anmälan till Eriksbergsskolans expedition.

Frånvaroanmälan via Telefon24 kan för närvarande bara göras för en hel dag i taget. Om man ringer efter kl. 12 kommer frånvaro att registreras för följande dag. Det går att när som helst under samtalet avbryta frånvaroanmälan. När registreringen är klar kommer en bekräftelse. Lägger man på luren innan kommer anmälan att avbrytas.

Frånvaroanmälan på Eriksbergsskolan skall göras senast 8.20 samma dag.

OBS! Sjukanmälan ska ske av förälder eller annan vårdnadshavare, inte av eleven själv.

Ett mail skickas ut automatiskt efter skoldagens slut (om ni anmält e-post-adress till Skola24) om att eleven är frånvaroanmäld via Telefon24.

Ansökan om ledighet

Riktlinjer för frånvaro och ledighet

18 december 2016